💙 Скъпи приятели,
Ние от Национална асоциация на децата и младите хора с диабет, заедно със заместник кмета на район „Триадица“ инж. Христо Вълчанов,
имаме удоволствието да Ви поканим на 14 май 2022г. от 16:00ч в гр. София на официалното откриване на улицата, която ще носи името на нашият приятел – алпиниста Боян Петров.
📍Изборът на мястото не е случаен, защото улицата е с гледка към Витоша и е по идея изцяло на местната общност в „Манастирски ливади“.
🗓 В този съботен ден ще имаме възможност отново да поговорим за Боян, човекът, който години наред беше и ще бъде до всички нас, всички „малки и големи захарчета“. Човекът, който даваше стимул и сила да успяваш и постигаш своите мечти – ВЪПРЕКИ ДИАБЕТА.
💙 Ще се радваме ако имате възможност и присъствате на откриването, което ще се състои в периода от 16:00 – 18:00 часа – кв. Манастирски ливади – ул.“Боян Петров“, между ул.“Иван Кирков“ и ул.“Васил Стефанов“.
🎼 Ще има богата програма и срещи с любими хора, с които ще си спомним за Боян Петров.
💙 Ще ви срещнем с Екатерина Иванова на 17г., състезателка по таекундо и кик бокс,която има две световни и пет европейски титли по таекундо и е европейска и двукратна световна шампионка по кик бокс. Тя е истински боец не само в спорта, но и в живота. Тя е с диабет тип1 и е истински последовател на Боян Петров. Въпреки диабета тя не се отказва, а продължава смело напред и нагоре към следващата си цел. Поздравления за това младо момиче!Ето това е Боян за всички деца и млади хора с диабет- пример и стимул за успех!
🎊 Очаквайте допълнително информация за концерта, който е организиран от зам. кмета
инж. Христо Вълчанов с начален час 18:00ч.
💙 Бих искала да изкажа огромна благодарност на зам.кмета на район Триадица – инж.Христо Вълчанов, за любезната покана, която отправи към нас преди няколко месеца да бъдем част от този тържествен момент.
Желаем на него и целият му екип здраве, много успехи и благоденствие!
ОЧАКВАМЕ ВИ!!!
Елисавета Котова
Председател НАДМХД